De tweede zine! We vragen opnieuw en luidop: hoe kunnen we het cultuuraanbod radicaal laagdrempelig, democratisch en gespreid maken? Negen markante stemmen formuleren een antwoord in dichtvorm, beeldspraak, opiniërend, als klaagzang of voetnoot. Ze plaatsten het recht op cultuur met urgentie op de voorgrond.  Gebruik de zine als een raam, tuur erdoor en laat je door de auteurs verleiden tot actie ︎︎︎BESTEL DE GRATIS ZINE(S) HIER. Wil je de zine aan jezelf, vrienden en collega’s cadeau doen? Meerdere exemplaren bestelllen mag! We sturen de zines via de post naar je op.


De zine(s) zijn ook integraal beschikbaar in luistervorm op SoundCloud en Spotify. Wie niet of moeilijk gedrukte artikels kan lezen, of wie liever luistert, kan op deze manier de zine ontdekken. In de publicatie vind je bij elke tekst een link en QR code naar de audioversie.


redactie Marec Zeghers & Monica Fierlafijn Annys
vormgeving Justine Corrijn / Jacques
audio-opnames Lucas Colle


Zine 2 / Coming soon!
Zine 1 / Januari 2022
Met bijdrages van Elien Ronse, Mohamed Barrie, Jessica Gysel & Robin Brettar, Tom Rondel, Danny Ronaldo, Veerle De Schrijver, Nelle Van Damme, Joost Bonte, Dalilla Hermans en Echo’s uit de wijk.