Zine 2 / December 2022


Met bijdrages van Anaïs Van Ertvelde, Guy Redig, We Sell Reality, Mark Jeanty, Jean Paul Van Bendegem, Hannah Hanan Zaouad, Lien De Bruycker, ruangrupa, Anissa Boujdaini en Jade KerremansZine 1 / Januari 2022Met bijdrages van Elien Ronse, Mohamed Barrie, Jessica Gysel en Robin Brettar, Tom Rondel, Danny Ronaldo, Veerle De Schrijver, Nelle Van Damme, Joost Bonte, Dalilla Hermans en Echo’s uit de wijk.

redactie Marec Zeghers en Monica Fierlafijn Annys

In de zines staat één vraag centraal: Hoe kunnen we het cultuuraanbod radicaal laagdrempelig, democratisch en gespreid maken? Negentien auteurs formuleren een antwoord in dichtvorm, beeldspraak, opinierend, als klaagzang of voetnoot. Ze plaatsen het recht op cultuur met urgentie op de voorgrond. Gebruik de zines als raam, tuur erdoor en laat je verleiden tot actie
︎︎︎BESTEL DE GRATIS ZINE(S) HIER! Wil je de zine aan jezelf, vrienden en collega’s cadeau doen? Meerdere exemplaren bestelllen mag. We sturen de zines via de post naar je op!

De zines zijn ook integraal beschikbaar in luistervorm op SoundCloud en Spotify. Wie liever luistert, of moeilijk gedrukte artikels kan lezen, kan op deze manier de zine ontdekken. In de publicaties vind je QR codes naar de audioversies.